Tag: dark demon

Dragon Ball jep detaje mbi formën e re të Fuu
Super Dragon Ball Heroes është një histori e mbushur me heronj dhe të lig nga e kaluara e ekskluzivitetit Shonen, me spin-off që sjell përsëri grupe si OG Broly, Cell, Cooler, Bojack dhe të tjerë të panumërt, por që nga…