Streamers shpjegojnë përse Twitch është bërë shkak i depresionit të tyre
"Humba të gjitha kontaktet me njerëzit," Falë popullaritetit në rritje të faqeve si Twitch dhe YouTube shumë përdorues të internetit duan të nisin një karrierë si një streamer, vlogger ose YouTuber. Gjithsesi këto profesione vijnë me të mirat dhe të…