Paradox zbulon se kush vampir nga Bloodlines do të rikthehet në vazhdimin e saj
Spoilera para. Sado që Vampire: The Masquerade-Bloodlines vendosej në Los Angeles, vazhdimi i saj është në Seattle. Gjithsesi, po shpresonim se një pjesë e kastit origjinal të të pavdekshmëve të kishte bërë të njejtën lëvizje dhe një ditë gjatë Guerilla…