Tag: damian lillard

Damian Lillard dhe Rob Gronkowski vijnë në WWE 2K Battlegrounds
Madhështori i basketbollit, 'Dame time', atleti që ka dalë në kopertinën e NBA 2K21, reperi dhe tani super ylli e WWE 2K Battlegrounds Lillard dhe Rob Gronkowski do të përfshihen si pjesë e updates të radhës të WWE 2K Battlegrounds…