Tag: Damaury Mikula

Ndërron jetë ylli i TikTok
Matima Miller, i njohur si Swavy dhe Babyface.S në TikTok, thuhet se ka vdekur më 5 korrik. Lajmi u konfirmua nga shoku i tij dhe YouTuber, Damaury Mikula i cili postoi në lidhje me incidentin në mediat sociale. Miller ishte…