fbpx
Dakotaz do të ndalojë së shpenzuari para në Fortnite
Lojtarët mbështesin mendimin e tij dhe thonë se shpjegimi i Epic për B.R.U.T.E nuk qe i mjaftueshëm Shumë lojtarë të Fortnite nuk ishin të kënaqur nga shpjegimi i Epic se pse robotët gjigandë overpowered B.R.U.T.E. janë akoa pjesë e lojës.…