Tag: Dada Zarude

Pokemon The Movie: Secrets of the Jungle do të transmetohet në Netflix në tetor
Kompania Pokemon International dhe Netflix njoftuan se filmi tjetër i animuar në ekskluzivitetin Pokemon do të shfaqet premierë në Netflix në të gjithë botën me përjashtim të Japonisë, Kinës dhe Koresë më 8 tetor 2021. E zbuluar për herë të…