Tag: cypher

Update i rradhës në Valorant përmirëson Phoenix & Cypher
Disa nga agjentët më të hershëm të Valorant po marrin disa përmirësime shumë të nevojshme. Riot Games pranon në një seancë të fundit në Reddit se Phoenix dhe Cypher mund të përmirësoheshin, megjithëse nuk ka asgjë specifike për të ndarë…
Valorant konfirmon ndryshimet për disa agjentë
Një zhvillues i Valorant ka konfirmuar që studioja po kërkon të bëjë ndryshime në Cypher, Breach, Killjoy dhe Brimstone që mund të vijnë në Patch 1.11 dhe më gjerë Projektuesi i lojës Valorant, Max ‘Orcane’ Grossman i tha Hitscan se…
Riot do të ndryshojë Viper, Breach dhe Sage në Valorant
Morello ka folur për ndryshimet që pritet të vijnë në të ardhmen në Valorant Duke marrë parasysh se sa të rëndësishëm janë agjentët që zgjedh në Valorant, Riot ende po përpiqet të arrijë balancën në lojë. Për këtë arsye, shumë…