Cybertruck i Elon Musk mund të dalë në Cyberpunk 2077
Nëse keni parë Cybertruck të Elon Musk dhe ju është dukur pak jashtë konteksti, nuk jeni të vetëm. Automjeti duket sikur është shkëputur nga e ardhmja dhe zhvilluesit e Cyberpunk 2077 mund ta konfirmojnë këtë. "Kishim një marrëveshje Elon." Shkruan…