Tag: cyberpunk 2077 update

CD Projekt Red pranon se CyberPunk nuk ka përfunduar së zhvilluari
Cyberpunk 2077 është një lojë shumë më e mirë tani se sa ishte në vitin 2020, por ka ende shumë punë për të bërë për të fituar besimin e fansave kudo dhe për të përmbushur premtimet e saj origjinale. Zhvilluesi…
Prisni Cyberpunk 2077 të vijë së shpejti në PS5 dhe Xbox Series X
Duket se data e shumëpritur e lançimit për versionin PlayStation 5 dhe Xbox Series X të Cyberpunk 2077 më në fund mund të zbulohet brenda ditëve të ardhshme. Zhvilluesi CD Projekt Red njoftoi se do të mbajë një stream të…
Një update madhor vjen së shpejti për Cyberpunk 2077
Duket se një update i madh mund të vijë në Cyberpunk 2077 në të ardhmen shumë të afërt. Fansat në subreddit Cyberpunk vunë re se ndërtimi për Cyberpunk 2077 është përditësuar në SteamDB për herë të parë që nga tetori.…
A ja vlen ta luani Cyberpunk 2077 një vit pas lançimit?
Cyberpunk 2077 u publikua më 10 dhjetor 2020 dhe përfundoi duke u bërë një nga zhgënjimet më të mëdha të industrisë së lojrave në dekadën e fundit. Loja ishte një rrëmujë dhe pothuajse të gjithë e braktisën atë brenda muajve…
Cyberpunk 2077 po merr komente pozitive pas update-ve të fundit
Duke qëndruar në top 10 best sellers në Steam, loja e CD Projekt Red duket se po gjen dashuri të re me shitjen e saj aktuale me gjysmë çmimi. Deri në 30 dollarë, në vend të 60 dollarëve tepër optimistë…