Tag: cybernetic crime

I gjithë shteti i Costa Rica sulmohet nga hackers
Nëse keni pasur ndonjëherë nevojë për prova që sulmet kibernetike janë një gjë shumë reale dhe shkatërruese, i gjithë vendi i Kosta Rikës ka shpallur një emergjencë kombëtare pasi është bombarduar me sulme dixhitale. Bleeping Computer raporton se presidenti i…
Zbulohen gjurmët pas grabitjes së 3.6 miliardë dollarëve Crypto
Një çift është arrestuar nga autoritetet amerikane për komplotin e pastrimit të 3.6 miliardë dollarëve crypto, e cila u vodh gjatë një hakimi të faqes së exchange të Crypto Bitfinex në vitin 2016. Ilya Lichtenstein dhe gruaja e tij Heather…