Një gabim në sistemin e EA dhe Origin ka lënë 300 milion adresa në dorë të hacker-ave
Firmat izraelite të sigurisë kibernetike, Cyberlnt dhe Check Point kanë zbuluar një të metë të madhe të sigurisë, që ka lënë 300 milion adresa të EA dhe Origin të ekspozuar ndaj hack-eve të mundshme. Sipas Check Point Research, e meta…