Tag: custom room cards

Garena Free Fire sjell në dyqanin e lojës Custom Room Cards
Ato do të kushtojnë 100 diamantë Lojtarët tashmë kanë mundësi të blejnë Custom Room Cards nga dyqani i lojës në Free Fire. Garena i solli këto karta kohët e fundit dhe secila prej tyre kushton 100 diamantë. Custom Room Cards…