fbpx

Tag: Cult Artifact

Ku mund ta gjeni Cult Artifact në Fortnite Season 6 Spire Quest?
Sapo lojtarët të përfundojnë Spares Quests të Tarana, ata mund të kalojnë në vijën kërkimore të Raz dhe njëri prej tyre të ngarkojë lojtarët me gjetjen e një Cult Artifact nga Spire POI, i vendosur në qendër të hartës. Ja…