Tag: Culling Game

Jujutsu Kaisen nis Culling Game me një twist
Jujutsu Kaisen ka flluar zyrtarisht me Yuji Itadori dhe Megumi Fushiguro në lojën Culling, por ka futur një twist në fillimin e tyre të turneut. Yuji dhe Megumi mund të kenë kaluar kapitujt e fundit duke bërë përgatitjet e tyre…
Jujutsu Kaisen sjell një teknikë të re
SPOILER ALERT Jujutsu Kaisen është gati të ecë përpara me Culling Game dhe fansat e dinë që arc do të jetë i gjithi brutal. Me Yujin që ka përfunduar ekipin e tij, banda është gati të marrë kundërshtarin e tyre…
Zbulohen detaje të reja reth Culling Game arc në Jujutsu Kaisen
Jujutsu Kaisen u ka bërë update fansave se sa kohë do të duhet derisa Culling Game të fillojë me kapitullin më të ri të mangës! Krijuesi i serive Gege Akutami më në fund është kthyer nga një pushim për të…