fbpx
Ku të gjeni vendndodhjet e memorialeve të Cube në Fortnite
Një guidë me vendndodhjet ekzakte Një pjesë e misioneve Worlds Collide në Fortnite është një detyrë fare e thjeshtë: shko të vizitosh një prej dy vendndodhjeve të memorialeve të Cube në hartën e Fortnite. Fatmirësisht, kjo është fare e lehtë…
Shpërthen kubi i Fortnite, dërgon lojtarët në një dimension magjik
Loot Lake është tani Stonehenge Kubi i Fortnite, i cili është vërtitur rreth hartës që nga fundi i gushtit, shpërtheu sot dhe i transportoi lojtarët në një dimension alternativ ku ligjet normale të realitetit nuk zbatohen. Ngjarja ishte paraprirë nga…
Fortnite: Eventi më I madh brenda lojës është njoftuar, lutuni per “cube death”
Në përputhje me fundin e Fortnitemares, diçka e madhe do të ndodh këtë të diel. Më në fund. Më fund, kubiku i Fortnite mund të na tregojë se ç'ka brenda. Epic sapo njoftoi se lojtarët duhet të përpiqen të hyjnë…