Tag: csgo source 2

A do ta luanit dot CSGO nëse do të ishte në Source 2
Counter Strike Global Offensive, First Person Shooter ka ekzistuar për gati 10 vjet tani. Një përmirësim mbi versionet e mëparshme të tij si CS 1.6 dhe CS:Source, CSGO është bërë më i madh se kurrë – duke goditur rregullisht majat…
Një Counter-Strike i ri do të vijë së shpejti?!
CS:GO edhe pse pas shumë vitesh në treg, vazhdon akoma që të luhet akoma edhe kësaj dite dhe te ketë një popullaritet goxha të madh. Por lind pyetja, a do të kemi së shpejti një CS:GO të re ose një…