Tag: cs:go skins

Këto janë disa skine të lira për pistoletën tuaj në CSGO
Një pistoletë e bukur e lirë mund të nisë me fitore çdo ndeshje Counter-Strike: Global Offensive. Dorezat dhe thikat janë jashtëzakonisht të kërkuara sepse lojtarët e CSGO janë të garantuar t'i shohin ato gjatë gjithë kohës. Kjo vlen edhe për…
Pesë skine të lira armësh për ti marrë në CSGO
Skinet janë një pjesë thelbësore e eksperiencës në CSGO. Njohja e skineve të shtrenjta si Dragon Lore ose Arabesque Gold në natyrë është gjithmonë e lezetshme, por edhe disa skine të lira kanë një cilësi të caktuar të dukshme. Dhe…