Tag: csgo players

Lojtarët që kanë fitimet më të larta në CS:GO
CS:GO është një ndër lojërat e esports të cilat kanë fitimet më të mëdha dhe kjo do të thotë që edhe lojtarët profesionistë të kësaj loje kanë fitime të larta. Këta janë lojtarët e CS:GO të cilët kanë fitimet më…
Lojtarët më të mirë të vitit 2021 në CS:GO
Në vitin e fundit, fansat vëzhguan shumë momente mahnitëse në CS:GO. Nga humbjet befasuese te performancat dominuese, lojtarët pro i dhuruan skenës disa shfaqje mbresëlënëse. Ata bënë vazhdimisht paraqitje mahnitëse, dhe si rezultat, morën vendin e tyre në listën e…