Tag: csgo kosova

Përse kjo thikë e CSGO kushton më shumë se 1.5 milionë dollarë
Skini më i shtrenjtë e thikës në Counter-Strike: Global Offensive vlen pothuajse po aq sa një makinë sportive luksoze Bugatti Veyron. Por pse? Factory New Karambit | Case Hardened, një model të përsosur blu është aktualisht skini më i shtrenjtë…
Cilët janë lojtarët me rank më të mirë në CSGO në Shqipëri dhe Kosovë?
CS:GO është një ndër lojërat më popullore në botë e cila gjithashtu është shumë popullore në Shqipëri dhe në Kosovë. Por e keni pyetur ndonjëherë veten se cilët janë lojtarët të cilët kanë rank më të lartë në Shqipëri dhe…