Tag: csgo guide

Ja si të stërviteni ndërkohë që gjeni ndeshjen në CSGO
Counter-Strike: Global Offensive matchmaking mund të jenë të gjata dhe të lodhshme, por në vend që të humbisni kohë duke pritur, në fakt mund të stërvitni Aim-in tuaj. Ja se si. Matchmaking zyrtar i CSGO është bërë më vdekjeprurës dhe…