Tag: csgo esport

Klubi brazilian i futbollit kërkon të hyjë në CS:GO
Counter Strike Esports në Brazil është padyshim në rritje që nga fillimi i lojës. Rajoni ka lojtarë mjaft të shquar me lojtarë si Gabriel "FalleN" Toledo, Fernando "fer" Alvarenga dhe Lincoln "fnx" Lau që tronditën skenën me arritjet e tyre…
Lojtarët që kanë fitimet më të larta në CS:GO
CS:GO është një ndër lojërat e esports të cilat kanë fitimet më të mëdha dhe kjo do të thotë që edhe lojtarët profesionistë të kësaj loje kanë fitime të larta. Këta janë lojtarët e CS:GO të cilët kanë fitimet më…