Tag: CS:GO Crosshairs

CS:GO Crosshairs | Kodet më të mira të crosshair në CSGO
Fitorja në Counter-Strike: Global Offensive varet shumë nga aftësia juaj për të kapur gjuajtjet tuaja. Një crosshair i përsosur CSGO mund të ndihmojë me aim dhe saktësinë tuaj, duke rritur përfundimisht performancën tuaj. Ne kemi mbledhur për ju disa nga…
CS:GO Crosshairs Pro për CS:GO në 2022
Ekzistojnë disa mënyra se si lojtarët mund të kenë crosshairs të lojtarëve pro. Mënyra e parë për t'i kopjuar ato është përmes console-it të CSGO. Është një metodë e vjetër, por jep më shumë kontroll mbi rregullimin e secilit crosshair.…