Mousesports mposhtin G2 dhe triumfojnë në cs_summit 5
Ky është trofeu i tretë rradhazi për Mousesports Mousesports nuk mund ta mbyllte sezonin e tyre në CS:GO në mënyrë më të mirë. Ata vendosin të shtonin një tjetër trofe në raftin e tyre, duke arritur të mposhtnin G2 Esports…