Hartat si Dust 2, Mirage dhe Train të CS:GO janë duke ndryshuar
Dust 2, Train dhe Mirage kanë qenë pre e shumë ndryshimeve së fundmi, por Cache dhe Studio gjithashtu kanë parë disa rregullime të vogla Update-et në CS: GO për Dust 2, Mirage dhe Train kanë mbërritur. Së pari, harta e…
Një bug në CS:GO ju jep lojtarëve kontroll mbi smoke grenades
Që kur u lançua në gusht të 2012s, CS:GO ka qenë lidere në PC shooter. Loja e famshme e Valve ka kaluar shumë update dhe ndryshime për ti mbajtur gjërat interesante, por në të njejtën kohë edhe të balancuara. Gjithsesi…