Tag: crystal guard

Crystal Guard i Rainbow Six: Siege është live tani
Update Crystal Guard i Rainbow Six: Siege ka dalë tashmë. Përditësimi shënon fillimin e sezonit të tretë të Year 6 dhe prezanton një Attacker Operator të ri, Osa, si dhe përmirësime të tjera të lojës dhe rregullime të bugs. Ata…
Gjithçka që duhet të dini mbi Y6S3 të Rainbow Six Siege
Së fundmi Ubisoft prezantoi sezonin e ri në Rainbow Six Siege i cili quhet Crystal Guard dhe sjell një operator të ri dhe plot ndryshime në mekanika, operatorë dhe sisteme të ndryshme të lojës. Ndër gjërat kryesore që po vjen…