Tag: Crypto

Sa para ka humbur KSI në bitcoin?!
KSI ka zbuluar sasinë e çmendur të parave që ai vuri në bitcoin në fund të vitit 2020 dhe, megjithë disa fitime, ka bërë një humbje të jashtëzakonshme. Gjatë vitit 2021,YouTuber britanik është bërë një fans i madh i kriptovalutave.…
Një hartë e re mund të vijë në Apex Legends
Komuniteti i Apex Legends është momentalisht në pritje të Season 3 të lojës battle royale dhe si me çdo sezon të ri, e bukura është në ndryshimet dhe në gjërat e reja që do të vijnë në lojë. Me afrimin…
Apex Legends Season 3 konfirmon zyrtarisht ardhjen e Crypto
Zbulohen më shumë detaje mbi Ranked Series 2 Respawn më në fund konfirmon gjithçka. Personazhi i ardhshëm i Apex Legends është hacker-i Crypto. Një informacion i shkurtër mbi Apex Legends Season 3 thotë se luftëtari i ri është "i qetë,…
Gjithçka dimë mbi Sezonin e 3 të Apex Legends
Data e lançimit, legjenda të reja, battle pass, mode i ri e më shumë. Me sezonin e dytë të Apex Legends kaq afër fundit, kurioziteti rreth Sezonit të 4 sa vjen dhe shtohet dhe sipas Respawn do të jetë më…
Shikoni Ranked Rewards të Apex Legends për Series 1
Me sezonin e dytë të Apex Legends që po vjen drejt fundit, ka ardhur koha që të dini se cilat ranked rewards do të vijnë në lojë. Ishte Respawn Entertainment që i zbuloi këto sot përmes një postimi në Twitter,…
Ky leak tregon personazhin më të ri të Apex Legends
Shikoni pamjet e para të Crypto, Halloween skins, armëve etj. Në një konferencë të GameStop në Nashville, Tennessee, lojtarët mund të kenë parë disa informacione ende të panjoftuara nga Respawn përsa i përket Apex Legends. Në mesin e gjithë këtyre…