Tag: Crying Suns

Lojëra dhe DLC të reja vijnë këtë javë në Nintendo eShop
Si çdo javë, Nintendo eShop ka sjellë lojëra, DLC, demo të shumëllojshme dhe mundësinë për të bërë pre-order disa nga lojërat që do të vijnë së shpejti. Super Bomberman R Online Përballuni me pothuajse 64 lojtarë të tjerë në SUPER…
Loja e ardhshme falas në Epic Store është për fansat e Dune
Pasi dha 15 lojëra falas për sezonin e pushimeve, nga një çdo ditë, Epic Games Store kalon sërish në lojëra falas javore. Momentalisht mund të merrni Jurassic World Extintion dhe javën e ardhshme do e ketë rradhën një lojë hibride…