Tag: crunchyroll premium

Ulen çmimet për të parë anime në Crunchyroll
Nëpërmjet abonimeve mujore, Crunchyroll sjell në platformën streaming një mal me anime. Dhe tashmë ato janë më lehtësisht të aksesushme falë uljes së çmimeve. Platforma streaming Crunchyroll ka njoftuar së fundmi se do të ulë çmimet për të gjithë përdoruesit…
Nxitoni të fitoni 10 vite Subscription Premium në Crunchyroll
Platforma streaming për anime, Crunchyroll, së fundmi ka patur goxha ndryshime duke përshirë këtu edhe bashkimin e saj me platformën Funimation. Dhe për të festuar këto ndryshme dhe përmirësime, Crunchyroll do të dhurojë falas 10 vite subscription për fansat e…