Tag: crunchyroll falas

Ulen çmimet për të parë anime në Crunchyroll
Nëpërmjet abonimeve mujore, Crunchyroll sjell në platformën streaming një mal me anime. Dhe tashmë ato janë më lehtësisht të aksesushme falë uljes së çmimeve. Platforma streaming Crunchyroll ka njoftuar së fundmi se do të ulë çmimet për të gjithë përdoruesit…
Këto janë anime e reja që mund të gjeni tashmë në Crunchyroll
Bashkimi i Funimation me Crunchyroll bëri që platforma streaming e anime Crunchyroll të shtonte një larmishmëri të madhe anime në librarinë e saj. Por cilat janë anime e reja që mund të gjeni tashmë në Crunchyroll? Bashkimi i këtyre dy…
Si të shikoni anime falas në Crunchyroll
Crunchyroll është një nga platformat më të mëdha të transmetimit të anime online dhe bashkimi me platformën streaming Funimation e ka rritur akoma edhe më shumë. Por a e dini se ju mund të shikoni anime falas në këtë platformë?…
Anime më të mira falas në Crunchyroll
Crunchyroll ofron një larmishmëri të madhe anime për përdoruesit e saj. Ju gjithashtu keni mundësinë që të shikoni anime falas në Crunchyroll dhe ne iu kemi sjellë një listë me anime më të mira që mund të shikoni. Nëpërmjet abonimeve…