Tag: crunchyroll çmimet

Ulen çmimet për të parë anime në Crunchyroll
Nëpërmjet abonimeve mujore, Crunchyroll sjell në platformën streaming një mal me anime. Dhe tashmë ato janë më lehtësisht të aksesushme falë uljes së çmimeve. Platforma streaming Crunchyroll ka njoftuar së fundmi se do të ulë çmimet për të gjithë përdoruesit…