Tag: crunchyroll anime

Nxitoni të fitoni 10 vite Subscription Premium në Crunchyroll
Platforma streaming për anime, Crunchyroll, së fundmi ka patur goxha ndryshime duke përshirë këtu edhe bashkimin e saj me platformën Funimation. Dhe për të festuar këto ndryshme dhe përmirësime, Crunchyroll do të dhurojë falas 10 vite subscription për fansat e…