fbpx

Tag: crucible

Crucible, MMORPG-ja e Amazon do të mbyllet në Nëntor
Më pak se pesë muaj pas lançimit të parë, loja falas e Amazon, Crucible po ndërpritet. Serverët do të mbyllen në Nëntor dhe zhvilluesi i tyre, Relentless Studios kaloi në projekte të tjera të Amazon Games "Ne e vlerësojmë shumë…
Crucible i Amazon kalon përsëri në closed beta
Shooter-i i Amazon nuk mori përgjigjen për të cilën shpresonte Crucible po kalon në closed beta, e cila është diçka e pazakontë sepse ajo tashmë u lançua në Steam më 20 maj dhe madje disa nga adminat tanë e luajtën…
Free2Play | Lançohet Crucible dhe zbulohet data zyrtare e lançimit të Valorant
Këtë javë, Amazon Game Studios më në fund lançoi lojën e tyre të parë, Crucible, ndërkohë që Riot Games zbuloi datën zyrtare të lançimit të Valorant. Unë jam Ergi dhe ju po ndiqni F2P. Lojërat: Valorant - 0:16 League of…
Crucible është shooter-i i ri free-to-play nga Amazon
Ai do të lançohet në 20 maj Amazon Games ka zbuluar shooter-in e tyre të ri free-to-play për PC, i cili vendos përballë ekipe me gjuetarë ndaj krijesave armike, me qëllimin për të marrë një resurs të çmuar, Essence. Kjo…
Free2Play | Agents: Biohunter vjen në Early Access dhe Amazon do të lançojë Crucible
Këtë javë, Agents: Biohunter erdhi në early access në Steam, ndërkohë që Amazon zbuloi datën e lançimit të lojës të tyre më të re, Crucible. Unë jam Ergi dhe ju po ndiqni F2P. Lojërat: Crucible - 0:15 Valorant - 1:08…