Fall Guys Season 2 do t’ju japë më shumë Crowns
Ju nuk keni nevojë për të fituar ndeshje për të marrë plot Crowns Ka vetëm dy mënyra për të marrë Crowns në Fall Guys - duke fituar ndeshje dhe duke përparuar në shpërblimet e sezonit dhe duke fituar fame points.…