Tag: crossover event

Rainbow Six Siege dhe Ghost Recon Breakpoint do të kenë një crossover event
Rainbow Six Siege do të vijë në Ghost Recon Breakpoint Ghost Recon Breakpoint do të sjellë një event të ri së shpejti dhe ky event do të jetë një crossover me Rainbow Six Siege. Kësaj here operatorët e Siege do…