A e dini se ‘X’ i PlayStation nuk quhet iks?
Treçereku juaj janë gabim. Ka dy lloj njerëzish në këtë botë. Ata që e quajnë butonin poshtë të controller-it DualShock 'X'(iks) dhe ata që e quajnë "Cross"(kryq)... Kush i thotë kryq njëherë? Nëse jeni njerëz të hajrit (pa ofendim këtu…