Tag: cross progression

Tashmë mund të luani crossplay në Overwatch
Hapi i parë i Overwatch për cross-play është tani LIVE - duke filluar nga sot, lojtarët në të gjithë pajisjet e PC, PlayStation, Xbox dhe Switch do të jenë në gjendje të grupohen së bashku, në vend që të kufizohen…
A po vjen cross-progression në Rainbow Six Siege?
Gjithçka çfarë ne dimë rreth cross-progression në Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege është bërë një prej lojërave më popullore që prej fillimeve të veta me më shumë se 60 milion lojtarë dhe e vlefshme në Xbox, Playstation dhe në…
Respawn mund të sjellë cross-progression në Apex Legends
Respawn është pranë shtimit të cross-progression në Apex Legends krah update-it të planifikuar në Steam. Kjo pavarësisht faktit që e quajti këtë veçori "të pamundur" të shkurt të 2019s. Duket se kjo mund të mos jetë edhe aq e pamundur…