Tag: cross-play

Cross-play ka për të ardhur muajin tjetër në Minecraft Dungeons
Nëpërmjet një postimi në Twitter, Minecraft Dungeons ka njoftuar se muajin tjetër loja do të ketë cross-play Cross-play është një veçori e cila iu lejon lojtarëve të luajnë lojën e tyre të preferuar me lojtarë të tjerë të cilët e…
FIFA 21 nuk do të suportojë cross-platform dhe cross-gen
Lojtarët do të kenë mundësi të luajnë vetëm me shokë në të njëjtën platformë EA konfirmoi se FIFA 21 nuk do të suportojë cross-platform dhe cross-gen. Sipas profilit të FIFA Direct në Twitter, lojtarët nuk do të kenë asnjë mënyrë…
Cross-play i Apex Legends nuk do i vërë lojtarët e konsolave në PC lobbies
Cross-play do të vijë në Apex Legends më vonë gjatë këtij viti dhe zhvilluesi Respawn Entertainment, ka marrë disa masa për ta mbajtur nivelin e aftësive të balancuar mes platformave. Në një postim në TikTok, inxhinieri i software-it Jake Smullen,…
Cross-play do të vijë në Dead by Daylight
Lajme të reja për Dead by Daylight thjesht vazhdojnë dhe vijnë. Zhvilluesi Behaviour Interactive ka zbuluar një kapitull të ri për Dead by Daylight, Silent Hill dhe tani studioja ka zbuluar një veçori të re që do i lërë lojtarët…
Minecraft do të suportojë cross-play edhe në PlayStation 4
Tashmë mund të luani me miqtë tuaj në çdo platformë Lojtarët e Minecraft në PlayStation 4 më në fund do të kenë mundësinë të luajnë me miqtë e tyre në platforma të tjera si PC, Xbox One dhe mobile duke…
Cross-play i PS4 ka dalë nga beta
Në vitet e ardhshme, disa lojëra të esports mund të ndikohen nga kjo. Pas më shumë se një viti mbrapa kohe në krahasim me platformat e tjera, Sony më në fund e ka hequr cross-play nga beta dhe e ka…
Cross-platform do të vijë në PUBG për lojtarët e konsolave në tetor
Hendeku mes lojtarëve të konsolave është duke u mbyllur dhe PUBG po sigurohet që kjo të ndodhë. Battle Royale është duke sjellë audiencat e PlayStation 4 dhe Xbox One së bashku më vonë këtë vit, duke prezantuar cross-platform me ardhjen…
Narrativa dhe Cross-Play i Borderlands 3 do ju çudisin
Seritë e Borderlands mund të mbahen mend për tre gjëra. Stili i arrirë artistik, armët dhe narrativa plot humor. Në shumë raste lojtarët shprehen se në lojërat e mëparëshme të Borderlands ka qenë pikërisht historia dhe dialogu ajo që ka…
Zhvilluesi i Apex Legends thyen heshtjen mbi Cross-Play
Apex Legends u lançua në shkurt dhe që në pikën fillestare lojtarët kanë kërkuar për cross-play. Pavarësisht kërkesave të vazhdueshme, Respawn Entertainment ka qenë mjaft i heshtur rreth gjithë çështjes. Kohët e fundit gjithsesi, zhvilluesi i Respawn, Drew McCoy u…