fbpx
Cross-platform do të vijë në PUBG për lojtarët e konsolave në tetor
Hendeku mes lojtarëve të konsolave është duke u mbyllur dhe PUBG po sigurohet që kjo të ndodhë. Battle Royale është duke sjellë audiencat e PlayStation 4 dhe Xbox One së bashku më vonë këtë vit, duke prezantuar cross-platform me ardhjen…
Sony e refuzoi dëshirën e Bungie për Cross-Platform në Destiny 2
Duket se Sony nuk do e ndërrojë mendjen kurrë. Destiny 2 mund të ishte një lojë me personazhe cross-platform. Kjo të paktën ishte ideja që Bungie kishte gjatë zhvillimit të saj. Gjithsesi duket se Sony, i cili ende ka të…