Minecraft Dungeons do të marrë cross-platform multiplayer
Minecraft Dungeons tashmë është lançuar dhe si me shumicën e gjërave, është më mirë po ta luani me miq. Për momentin ju jeni të limituar që ta luani me miq në të njejtën platformë si ju, por kjo gjë mund…