Tag: Criterion Games

Loja e ardhshme Need For Speed do të jetë next gen only
EA ka disa vite që na premton një lojë të re Need For Speed, por ka qenë e kursyer me detaje zyrtare ndërsa kompania lëviz rreth zhvillimit. Criterion Games, zhvillues të titujve të shumtë Burnout dhe Need For Speed: Most…
Konfirmohet se loja e ardhshme e Need for Speed është duke u zhvilluar
Nuk është çudi që ka një hyrje të re në seritë e Need for Speed, por pjesa interesante këtë rradhë është se Criterion Games është sërish në krye. Kjo pas një serie të gjatë lojërash të NFS nga Ghost Games.…