Themeluesi i Bethesda diskuton shitjen tek Microsoft dhe të ardhmen e lojërave
"Unë ende nuk kam takuar një ekzekutiv i cili nuk dëshiron të përshpejtojë shitjen e një produkti potencial." Në një intervistë me Inverse, themeluesi i Bethesda, Chrisopher Weaver, i cili nuk punon më në industrinë e lojërave dhe e përshkruan…