Tag: CrimeSight

Zhvilluesi i PES njofton një lojë të re
Konami ka njoftuar një videolojë të re të quajtur CrimeSight, një lojë multiplayer në stilin tabletop ku një AI Sherlock duhet të provojë dhe të parandalojë një AI Moriarty që të detyrojë një personazh të vrasë një tjetër. Loja aktualisht…