Among Us zbulon planet që ka për harta dhe veçori të reja
Kompania zhvilluese e Among Us, Innersloth, ka zbuluar se çfarë ka në plan të sjellë për lojën e tyre Among Us ka qënë dhe është akoma një prej lojërave më të luajtura dhe më të diskutuara të momentit në botën…
Si të merrni një emër pothuajse të padukshëm në Among Us?
Kjo metodë në Among Us iu lejon të vendosni një emër pothuajse të padukshme që e bën të vështirë të dallohet Among Us është bërë tashmë një trend dhe njihet pothuajse kudo në botë. Për shkak të thjeshtësisë që ofron…
A është e mundur që Among Us të luhet në VR?
Kemi parë shumë lojëra të ndryshme të ngjashme me Among Us por ky version VR i lojës do t’iu befasojë Nëse stili 2D i Among Us iu ka penguar të luani një ndër lojërat më të përfolura dhe më popullore…
A po kthehet Among Us në një esport?
Ndoshta gjithçka mund të ndodh në Among Us por e imagjinoni dot atë si një esport? Kohët e fundit kemi parë shumë ngjarje të ndryshme të cilët kanë ndodhur me Among Us dhe ngjarja më e fundit është një tournament…