Tag: crew

The Crew 2 vjen falas këtë fundjavë për PC dhe konsola
Ubisoft po vazhdon akoma duke festuar 35-vjetorin e saj dhe duke na dhuruar çdo javë lojëra falas për t’u luajtur ose për t’i mbajtur. Dhe këtë javë një ndër lojërat falas do të jetë The Crew 2. The Crew 2…
Fundjava falas në The Crew 2
Teksa e gjithë vëmendja e fansave të lojërave racing është tek loja e re e serisë Forza Horizon 5, Ubisoft tërheq vëmendje duke sjellë një ndër lojërat e saj racing falas. The Crew 2 është falas për t’u shkarkuar dhe…
The Crew 2 Review
Një ndër elementët më të vlerësuar rreth “The Crew” është open world-i i tij. Ndërkohë që versioni i Amerikës nga zhvilluesi Ivory Tower ishte një pjesëz e vendosur mrekullisht së bashku. Ambjenti i lojës u përkeqësua me historinë e frymëzuar…