8 lojëra që do ju japin makthe
Këto janë lojërat që janë bazuar në disa nga legjendat më të frikshme urbane. Creepypastas janë pak a shumë histori horrori dhe aktiviteti paranormal që janë krijuar nga imagjinata e internetit. Ato kanë kaq vite që qarkullojnë dhe realisht ofrojnë…