CREED: Rise to Glory Review
Boksi duket si një alternativë e shkëlqyer për të eksploruar me virtual reality. Natyrat praktike të mekanizmave duken mjaft të arrira dhe relativisht kemi patur pak lojëra boksi në PlayStation VR. Të gjitha këto e bëjnë CREED Rise to Glory…