fbpx
Creed 2: Shfaqen pamjet e reja të Dragos në trailer-in e ri të filmit
Pjesa më e madhe e trailer-it përqendrohet në përgatitjen e lodhshme të Adonis Creed për përballjen, si dhe në ndryshimin e dinamikës së jetës së tij personale për shkak të të dashurës së tij shtatzënë, e luajtur nga Tessa Thompson.…