Tag: creators

YouTube heq dorë nga Rewind pasi nuk është pëlqyer ndër vite
YouTube Rewind, përmbledhja vjetore e trendeve, krijuesve, memeve dhe videove më të njohura të kompanisë në fund të vitit është anuluar përgjithmonë, konfirmoi kompana. Në vend të kësaj, YouTube do të "rifokusojë energjitë e tyre në festimin tuaj dhe tendencat…
YouTube do të ulë taksat për monetized creators jashtë SHBA
YouTube po bën një ndryshim në mënyrën se si do të kryhen pagesat për partnered creators jashte SHBA-së. Google njoftoi sot se do të fillojë të ulë taksat e SHBA-së nga pagesat e ardhshme nga platforma duke filluar më vonë…
Tashmë keni mundësinë që të krijoni clips në YouTube
YouTube është gjithmonë në konkurrencë me Twitch dhe kjo gjë ka bërë që YouTube së fundmi të sjellë një veçori që i mungonte kësaj platforme për një kohë të gjatë. Sipas njoftimit që YouTube që ka postuar në Twitter, veçoria…
A po zëvendësohet YouTube nga TikTok si platforma më e madhe për creators?
Cila është sfida që TikTok po sjellë ndaj YouTube? Që prej fillimit të saj YouTube ka patur një popullaritet tepër të madh dhe ka qënë platforma kryesore dhe më e madhe për creators të cilët I publikojnë videot në ketë…