fbpx
Legend of Zelda vjen në Fortnite Creative me një hartë masive
Që me lançimin e saj nga fundi i 2018s, Creative Mode e Fortnite ka patur disa krijime shumë të lezetshme falë lojtarëve të saj. Këtu mund të përfshijmë konceptin e Mini Golf, hartën e Dust II nga CS:GO dhe tani,…